DAMLA PROJESİ GÖNÜLLÜLERİ REKTÖR AKGÜL’Ü ZİYARET ETTİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Gençlik ve Spor Bakanlığının projesi kapsamında Karaman’a gelen Damla Gönüllülük Hareketi bünyesindeki öğrencileri Rektörlük Senato Odasında ağırladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’in eşliğinde Rektör Akgül’ü ziyaret eden gençler KMÜ’yü yakından tanıma imkânı buldular. 3’ü uluslararası öğrenci olmak üzere toplam 35 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette gençler Rektör Akgül’e merak ettikleri soruları yönelttiler.

Rektör Akgül gençlere tavsiyelerde bulunarak, “Sizi Karaman’a getiren ve ülkemizin dinamiklerini yakından inceleme fırsatını veren projeyi çok önemli buluyorum. Projeden olabildiğince fayda sağlamaya ve kendinizi geliştirmeye özen gösterin. Okuduğunuz üniversiteleri ihmal etmeyin ve eğitiminizi en üst seviyede bitirmeye gayret edin. Hangi bölümü okursanız okuyun, hangi işi yaparsanız yapın mesleğinizde en iyisi olmak için çalışın. Okul yıllarının en başından itibaren bu anlayış içerisinde hareket etmeli ve azimli olmalısınız.” dedi.

Proje gereği ülkemizdeki tüm illere ziyaretlerde bulunan gençler, Karaman’da da üniversite ziyaretinin ardından çeşitli kurum ve kuruluşlarla görüşmelerine devam edecekler.