KKMYO ÖĞRENCİLERİNE İLETİŞİM USTALIĞI ZİRVESİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulunda ‘İletişim Ustalığı Zirvesi’ gerçekleştirildi.

Sosyal Etkinlik ve Tiyatro Öğrenci Topluluğunun organize ettiği programda İstanbul Deneyimsel Tasarı Öğretisi Enstitüsünden gelen 11 kişilik uzman ekip öğrencilere alanları ile ilgili farklı konu başlıklarında iki gün boyunca anlatımlarda bulundular.

Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Demirel, yüksekokul akademik ve idari personeli ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen seminerin ilk gününde ‘Deneyimsel Tasarım Öğretisi Nedir?’, ‘İletişim ve İletişimin Gerçekleri’, ‘İnsan Tanıma Sanatı’, ‘Temsil Sistemleri ve Zihinsel Farklılıklar’, ‘Gizemli Zıtlıklar Yasası (GİZZIT)’ gibi konular hakkında bilgi verildi.

Seminerin ikinci gününde ise öğrenciler ‘İkna Stratejileri’, ‘İletişimde Bedelin Önemi’, ‘Mutluluk için Beklentinin Önemi’, ‘İletişimin Boyutları’, ‘Sahne ve Sunum Teknikleri’ ile ilgili bilgi edinme şansı yakaladılar.

Seminerler, öğrencilerin sorularının yanıtlanması ve yapılan uygulamalarla sona erdi.