KMÜ İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN EL SANATLARI SERGİSİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) İslami İlimler Fakültesi öğrencileri tarafından el sanatları sergisi düzenlendi.

İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akgül ile üniversitenin akademik ve idari personelinin yanı sıra çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen sergiye ilgi de yoğun oldu.

Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersi kapsamında yılsonu etkinliği olarak hazırlanan sergide 100’ü aşkın öğrencinin eserleri ziyaretçilerle buluştu. Tablo, maket, takvim gibi farklı teknikler kullanılarak hazırlanan sergide 600’e yakın el emeği eser görücüye çıktı.

“Her etkinlik farklı bir deneyim kazandırır”

Serginin açılışını yapan İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akgül, serginin öğrencilerin yeteneklerini görebilmeleri ve el becerilerini sergileyebilmeleri açısından önemli bir etkinlik olduğunu belirterek, “Serginin hazırlanmasında göstermiş oldukları bu başarıyı tüm eğitim hayatlarına yansıtmalarını temenni ediyorum. Okul süreci boyunca yapılacak her etkinlik öğrencilerimize farklı bir deneyim kazandırıyor ve onların eğitim kalitelerini de arttırıyor. İnşallah bundan sonraki dönemde de bu tip faydalı etkinliklerle öğrencilerimiz yeteneklerini sergileyecekler. Serginin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

“Öğrencilerimizin daha etkin bir öğretici olmaları için önemli bir etkinlik”

İslami İlimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Başkonak ise öğrencileri düzenlemiş oldukları sergi için tebrik ederek şunları söyledi: “Mezun olduktan sonra her biri Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışabilecek konumda olan öğrencilerimizin göreve başladıklarında daha etkin bir öğretici olabilmeleri açısından bu tip etkinlikler büyük bir önem taşıyor. Kendilerine emekleri için teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.”