KMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN ZİRAAT ODASINA ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Organik Tarım ve Bahçe Tarımı Programı öğrencileri Karaman Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret ettiler.

KMÜ Sürdürülebilir Ekosistem Yönetimi (SEY) Öğrenci Topluğunun düzenlediği ziyaret programında öğrencilere Dr. Öğretim Üyesi Kadir Uçgun ve Öğr.Gör. Durmuş Ali Çarkacı da eşlik etti.

Program kapsamında Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram ve Karaman Süt Üreticileri Birliği Başkanı Süleyman Selim Akkuş, toplantı salonunda öğrencilerle bir araya gelerek kuruluşlarının mahiyeti ve işlevi hakkında soru cevaplı bilgilendirmede bulundular.

Söyleşinin ardından Ziraat Odası teknik personellerinden Ziraat Yüksek Mühendisi Yaşar Şekerci tarafından öğrencilere toprak tahlili hakkında Ziraat Odasının laboratuvarında yerinde analizlerle tanıtım yapıldı.