KMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN MİNİKLERE DRAMA GÖSTERİSİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri tarafından ‘Masal Dünyası Karışınca’ isimli drama gösterisi sahne aldı.

Karaman’daki çeşitli ilkokullarda 18-20 Aralık tarihlerinde sahnelenen ve koordinatörlüğünü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Gizem Saygılı’nın yaptığı tiyatro programının ilk gösterimine Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesip Aktan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Yemiş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Gençlik Merkezi Müdürü Şahabettin Gezen, üniversite personeli ve il müdürlüklerinin temsilcileri katıldı.

Dr. Sadık Ahmet İlkokulu, Karamanoğlu Mehmet Bey İlkokulu ve Abdurrahim Karakoç İlkokulunda sahne alan ve okul öncesi ile ilköğretim öğrencilerine yönelik hazırlanan ‘Masal Dünyası Karışınca’ isimli oyunda teknoloji bağımlılığı ve bunun sonucunda kitap okuma alışkanlığının kaybedilmesine vurgu yapıldı.