ENGELSİZ SAHNE ADLI TİYATRO SAHNELENDİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Engelsiz Üniversite Topluluğu, Yadigâr-ı Tiyatro Senaryo Ekibi ve Gönülgözü iş birliği ile organize edilen “Engelsiz Sahne” adlı tek perdelik tiyatro Karaman’da sahnelendi.

KMÜ Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen gösteriye çok sayıda vatandaş katıldı. Engelsiz Üniversite Topluluk Koordinatörü Öğretim Üyesi Dr. Gökhan Şengün yaptığı konuşmada, tiyatro grubuna ve kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Ardından Yönetmenliğini Muhammed Çelik Türül'ün yaptığı "Yadigâr-ı Tiyatro Senaryo Ekibi"nin yazdığı "Engelsiz Sahne" adlı tek perdelik tiyatro sahnelendi.

Bir engellinin köyde muhtarlığa aday olmasıyla ve seçim sürecindeki konular tiyatroda ele alındı. Üniversite öğrencileri ve engellilerin yer aldığı tiyatro beğeniyle izlendi. Tiyatro gösterisinin ardından Yönetmen Muhammed Çelik Türül, Yadıgar-ı Tiyatro Senaryo Ekibi Başkanı Büşra Akkoç ve Çevirmen Mehmet Semiz'e plaket verildi.