KMÜ’DE KARİKATÜR SERGİSİ AÇILDI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 21       05.03.2012

Karikatürist Bahadır Dadak’ın “Çıkmaz Ara” başlıklı karikatür sergisi Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Osman Çevik’in katılımıyla açıldı.

Katılımcıların büyük beğeni ile izlediği karikatür sergisinin organizasyonunu KMÜ Kariyer Topluluğu üstlendi. Kariyer Topluluğu Başkanı Halil Çifter, etkinlikleri “değerlere değer katıldıkça anlam kazanır” başlığı altında düzenlediklerini söyledi. Amaçlarını öğrencilerin kültürel ve sanatsal duyarlılıklarını artırmak ve mesleki birikimlerine katkı sunmak olarak özetledi.

KMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 3. sınıfta öğrenim gören karikatürist Bahadır Dadak “Toplumsal ve bireysel konuların yanında genel değer yargıları ve insan davranışları üzerine mizahi bir anlayışla sergiyi hazırladım.” açıklamasını yaptı. 50 eserden oluşan sergi, Bahadır Dadak’ın ikinci kişisel sergisi olma özelliğini taşıyor.

5 Mart Pazartesi günü açılışı gerçekleştirilen sergi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi sergi alanında 7 Mart Çarşamba gününe kadar ziyaretçilerin beğenisine açık olacak.