TAŞFED YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖZREK’TEN REKTÖR AKGÜL’E ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Özrek’i makamında ağırladı.

Federasyona bağlı Otel Restoran Gastronomi ve Kültür Derneği Başkanı ve KMÜ Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Ali Şen’in de eşlik ettiği ziyarette Rektör Akgül ve Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Özrek bir süre sohbet etti.

Üniversitenin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde yer alan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı ile Aşçılık ve Pastacılık Programları hakkında işbirliği projelerinin görüşüldüğü ziyarette ayrıca öğrencilerin staj imkânları, eğitim faaliyetleri ve çalışma alanları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından Rektör Akgül’e TAŞFED Yönetim Kurulu Başkanı Özrek tarafından regalia (fahri şeflik) takdim edilmesiyle sona erdi.