REKTÖR AKGÜL, İDARİ YÖNETİCİLERLE VİDEO KONFERANS YÖNTEMİYLE GÖRÜŞTÜ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, üniversitenin idari yöneticileriyle video konferans yöntemiyle görüştü.

Rektör Prof. Dr. Akgül, koronavirüs tedbirleri kapsamında video konferans yöntemini kullanarak üniversitenin genel sekreteri ve daire başkanlarıyla bir araya geldi. Konuşmasına herkesin Ramazan ayını tebrik ederek başlayan Rektör Akgül, Kovid-19 salgını nedeniyle kamusal iş ve işlemlerde birtakım değişimler yaşansa da aslolanın işlerin aksamaması olduğunu vurguladı.

Rektör Akgül, görüşmenin devamında yöneticilere tek tek bu süreçte idari konularla ilgili yapılan ve yapılacak olan iş ve işlemleri sorarak fikir alışverişinde bulundu. Bayram sonrasında aşama aşama normalleşmenin başlayacağını ve sürecin sorunsuz bir şekilde atlatılacağına inandığını belirten Rektör Akgül, özverili çalışmaları nedeniyle tüm idarecilere ve personellerine teşekkürlerini iletti.

Sürece ilişkin değerlendirmelerin ardından video konferans sona erdi.