VALİ MERAL, REKTÖR AKGÜL’E VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, 10 Haziran 2020 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Valiler Kararnamesi uyarınca Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilen Karaman Valisi Fahri Meral, veda ziyaretlerine başladı.

Fahri Meral, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül’ü makamında ziyaret ederek kendisiyle bir süre sohbet etti. Valilik görevini Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Mehmet Alpaslan Işık’a devredecek olan Meral, Karaman’da görev yaptığı süre içerisinde kurumlar arası koordinasyona önem verdiğini belirterek Rektör Akgül’e, üniversite-kamu işbirliğine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül ise özellikle kamu kurumları arasındaki ortak çalışma kültürünün önemine değinerek Vali Meral’e gerek Karaman’a verdiği hizmetler gerekse üniversitenin her türlü projesine ve bilimsel toplantısına gösterdiği yakın ilgi için şükranlarını bildirdi. Rektör Akgül ayrıca Meral’e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Hediye takdimlerinin ardından ziyaret sona erdi.