YÖK DENETLEME KURULU ÜYESİ YILDIZ’DAN, REKTÖR AKGÜL’E NEZAKET ZİYARETİ

YÖK Denetleme Kurulu Üyesi Hasan Ali Yıldız, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Memleketi Karaman’a gelerek bir dizi ziyarette bulunan YÖK Denetleme Kurulu Üyesi Yıldız, Rektör Akgül’e de nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Rektör Akgül, ziyarette YÖK Denetleme Kurulu Üyesi Yıldız’a üniversitenin akademik ve fiziki gelişiminin yanı sıra Karaman için yapılan çalışmalar ve gelecek döneme ilişkin projelerden bahsetti. Rektör Akgül ve YÖK Denetleme Kurulu Üyesi Yıldız daha sonra Kovid-19 salgını sürecinde yaşanan toplumsal gelişmeler ve üniversitelerin bu süreçten nasıl etkilendiğine dair fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaret, Rektör Akgül ve YÖK Denetleme Kurulu Üyesi Yıldız’ın bir süre sohbet etmesinin ardından hediye takdimi ile sona erdi.