TEMEL İSLAM BİLİMLERİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI AÇILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde yeni bir lisansüstü program daha açıldı.

KMÜ Rektörlüğünün teklifi ve Yükseköğretim Kurulunun kararı ile Sosyal Bilimler Enstitüsüne bağlı olarak Temel İslam Bilimleri Tezli Yüksek Lisans Programı açılması uygun görüldü.

Yeni açılan Temel İslam Bilimleri Yüksek Lisans Programının ardından üniversitedeki lisansüstü program sayısı 70’e yükselirken son üç yılda açılan lisansüstü program sayısı da 53 oldu.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, yeni açılan Temel İslam Bilimleri Yüksek Lisans Programının üniversitenin akademik yelpazesine kazandırılmış olmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Daha önceki lisansüstü programlarımızda olduğu gibi beklentiler ve ihtiyaçlar doğrultusunda yeni programlarımızı açmaya devam ediyoruz. Yeni açılan yüksek lisans programımız ile bu alanda eğitim gören öğrencilerimize akademik kariyerlerini bir üst basamağa taşıma fırsatı sunuyoruz. Programın, bu alana ilgi duyan ve akademik gelişimini sürdürmek isteyen herkese ve özellikle de üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.