REKTÖR AKSOY’DAN REKTÖR AKGÜL’E İADE-İ ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy’u makamında ağırladı.

Rektör Akgül geçtiğimiz hafta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Metin Aksoy’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletmişti. Rektör Aksoy da Rektör Akgül'e iade-i ziyaret gerçekleştirerek iyi dilek temennilerini belirtti. Ziyarette Rektör Aksoy ayrıca geçtiğimiz hafta annesini kaybeden Rektör Akgül'e başsağlığı diledi.

Şehir ve üniversite, eğitim-öğretim, pandemi süreci gibi konularda bir süre sohbet eden iki rektör, özellikle KOP Bölgesi üniversiteleri arasındaki işbirliğine de vurgu yaptı.

Hediye takdimlerinin ardından ziyaret sona erdi.