REKTÖR AKGÜL'DEN KARAMAN MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser’i ziyaret etti.

TBMM’de gerçekleştirilen ziyarette Rektör Akgül, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin fiziksel ve akademik gelişimi, pandemi sürecinde yürütülen faaliyetler ve geleceğe dönük projeler hakkında milletvekilleri ile görüş alışverişinde bulundu.

Üniversitenin ve Karaman'ın sağlık altyapısının da istişare edildiği ziyarette, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin sağlık altyapısının ildeki diğer sağlık yatırımlarıyla eşgüdümü ve bütüncül bir yaklaşımla Karaman'ın sağlık üssü haline getirilmesi konuları değerlendirildi.

Pandemi sürecinin getirdiği yeni koşullarda başta eğitim ve sağlık camiası olmak üzere kurumların gerçekleştirmesi gereken adımların da ele alındığı ziyarette, güncel tedbirler, dijital dönüşüm ve toplumsal katkı vurgusu yapıldı.

Ziyaret, hediye takdimi ve iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.