REKTÖR AKGÜL, HAK-İŞ GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan'ı ziyaret etti.

HAK-İŞ'in Başkanlık binasında gerçekleşen ziyarette Rektör Akgül ve Genel Başkan Arslan, sendikal hizmetler, sivil toplum faaliyetleri, pandemi döneminde yaşanan dönüşümler, eğitim-öğretim faaliyetleri ve üniversitenin gelişimi hakkında bir süre sohbet etti.

Başkan Arslan, nezaket ziyareti için Rektör Akgül'e teşekkür ederken üniversitenin sivil toplumun gelişimine verdiği desteğin ve toplumsal meselelere karşı duyarlılığının önemli olduğunu belirtti. Rektör Akgül de HAK-İŞ Konfederasyonunun Türkiye'de önemli bir misyonu yerine getirdiğini ve uzlaşı kültürünün oluşumuna katkı sunduğunu ifade ederek misafirperverliği için HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan'a teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdimleriyle sona erdi.