KKMYO ÖĞRENCİLERİNİN MESLEKİ UYGULAMALARI İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Karaman Valiliği ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Valilik Toplantı Salonunda Vali Mehmet Alpaslan Işık ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül'ün imzasıyla yürürlüğe giren protokol, KMÜ öğrencilerinin uygulamalı derslerinin Karaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne bağlı birimlerde yapılabilmesini öngörüyor.

Protokol, KMÜ Kazımkarabekir Meslek Yüksekokulu Tıbbı Hizmetler ve Teknikler Bölümü Çevre Sağlığı Programı öğrencilerinin mesleki derslerindeki pratiğe dayalı uygulamaları kapsıyor.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Türkmen Hacıhaliloğlu'nun da hazır bulunduğu imza töreni, protokolün hayırlı ve verimli olması temennileriyle sona erdi.