REKTÖR AKGÜL’DEN YENİ YIL MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Akgül mesajında şu ifadelere yer verdi:

“2020 yılını tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını ve pandemi şartları altında geride bırakırken yeni ümitler ve iyi temennilerle 2021 yılına merhaba diyoruz.

İnsanlık olarak önemli sorgulamalar yaşadığımız, sağlığın kıymetini daha iyi idrak ettiğimiz, insanlara daha müreffeh ve eşitlikçi yaşam koşulları sağlamanın yollarını aradığımız bir yılın ardından insanlığın huzuru ve daha iyi bir dünya için hep birlikte daha fazla çaba göstermeyi arzuladığımız bir yıla adım atıyoruz.

Zor koşullara rağmen elimizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışarak geçirdiğimiz bu dönem, hedeflerimize ve hayallerimize ulaşmamızda birtakım aksaklıklara neden olsa da hiçbir zaman ideallerimiz doğrultusunda çalışıp çabalamaktan, milletimizin ve insanlığın hayrına projeler üretmekten vazgeçmedik.

Yeni yılda da Kovid-19 salgınına karşı titizlik içinde aynı mücadeleyi sergileyerek eğitim-öğretim ve çalışma ortamlarımızı en sağlıklı koşullara getirmek için gayret göstereceğiz. Öğrencilerimizden mahrum kalarak geçirdiğimiz bir yılın ardından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olarak bu yıla dair en büyük temennimiz yeniden öğrencilerimize kavuşmak olacaktır. Yeni yılda üniversitemizin gelişimi adına yeni projeler üzerine çalışmak, bilimsel ve akademik performansımızı daha da artırmak, KMÜ ailesinin tüm mensuplarıyla birlikte üzerimize düşen sorumlulukları layıkıyla yerine getirmek ve üniversitemizi her anlamda daha üst seviyelere çıkarmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Yeni umutlar yeşerterek girdiğimiz 2021 yılının ülkemiz ve insanlık için huzurlu, sağlıklı, barış ve güven dolu bir yıl olmasını diliyor; tüm Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi mensuplarının ve Karamanlı hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.”