MİLLLETVEKİLİ RECEP ŞEKER, İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI, AK PARTİ İL BAŞKANI VE PARTİ TEŞKİLATINDAN ZİYARET

Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, AK Parti İl Başkanı Av. Abidin Çağlayan ve AK Parti İl Teşkilatı üyeleri Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Milletvekili Dr. Recep Şeker, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, AK Parti İl Başkanı Av. Abidin Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Öztürk, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale ve Yönetim Kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile KMÜ rektörlüğüne atanan Rektör Namık Ak'a hayırlı olsun temennilerini iletti.

Rektör Prof. Dr. Namık Ak ise ziyaretten dolayı Milletvekili Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyete teşekkür ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendisine emanet edilen rektörlük görevini en iyi şekilde yerine getirmek için ekip olarak çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Ziyaret, Rektör Namık Ak ile Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker ve AK Parti İl Teşkilatı üyelerinin ülke gündemi, ildeki projeler ve üniversite hakkında bir süre sohbet etmesinin ardından iyi dilek temennileri ile sona erdi.