KMÜ 5. BAHAR ŞÖLENİ SPOR TURNAVALARI BAŞLIYOR

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 58           29.03.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde 21-22 Mayıs tarihlerinde beşincisi yapılacak olan bahar şöleninin, öğrenci ve personel spor turnuvaları başlıyor.

Öğrenciler arasında yapılacak olan masa tenisi, basketbol, satranç, voleybol ve salon futbolu turnuvaları için, KMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundaki alan sorumlusu öğretim elemanlarına müracaatlar başladı.

Turnuvada, voleybol ve salon futbolu alanında akademik ve idari personel arasında da yarışmalar düzenlenecek.

Turnuvaya katılmak isteyen akademik ve idari personel ile öğrencilerin, 9 Nisan 2012 Pazartesi gününe kadar müracaat yapmaları gerekiyor. Finale kalan grupların maçları bahar şöleninde gerçekleştirilecek ve ödülleri KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen tarafından verilecek.