REKTÖR NAMIK AK’TAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ VE BAŞHEKİME 14 MART TEBRİĞİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun ve Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yılmaz’ı ziyaret etti.

Rektör Namık Ak, KMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dursun Odabaş’ın da kendisine eşlik ettiği ziyaret programında ilk olarak Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun'un Tıp Bayramı'nı kutlayarak kendisine çalışmalarında başarılar diledi. Rektör Namık Ak, sağlık çalışanlarının özellikle salgın sürecinde göstermiş oldukları özverinin takdire şayan olduğunu dile getirirken İl Sağlık Müdürü Dr. Kurşun ise Prof. Dr. Namık Ak ve Prof. Dr. Dursun Odabaş’a nezaket ziyaretleri için teşekkür ederek ilde sağlık alanında yapılan çalışmalar hakkında kendilerine bilgi verdi.

Ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yılmaz’ı ziyaret eden Rektör Namık Ak, Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yılmaz nezdinde bütün sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı tebrik ederek özverili çalışmalarından dolayı kendilerini kutladı. Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü Nurullah Koçak ve Mali İşler Müdürü Osman Genel’in de yer aldığı ziyarette Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yılmaz, Rektör Namık Ak’a hastaneye ilişkin bilgiler vererek nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen ziyaretler, çiçek takdimlerinin ardından sona erdi.