REKTÖR NAMIK AK’TAN KOP BAŞKANI ŞAHİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin’i makamında ​ziyaret etti.

Rektör Namık Ak, geçtiğimiz ocak ayında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına atanan ve şubat ayında göreve başlayan Mahmut Sami Şahin’e hayırlı olsun temennilerini iletti. Rektör Namık Ak, Başkan Şahin’i tebrik ederek yeni görevinde başarılar dilerken Başkan Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Namık Ak’a teşekkür etti.

KOP’un faaliyetleri ve bölgedeki misyonu, UNİKOP üniversiteleri arasındaki eşgüdüm gibi konular üzerine bir süre sohbet eden Rektör Namık Ak ve KOP Başkanı Şahin, KMÜ’nün KOP projeleri kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar, gelecek döneme ilişkin planlamalar ve kurumlar arası iş birliği hakkında da fikir alış verişinde bulundu.

Ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.