LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN REKTÖR NAMIK AK’A ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini makamında kabul etti.

Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Ahmet Emre Kurşun, Hüsnü Murat Kıraç, Niyazi Emir Özdal ve Ahmet İsar Baş'tan oluşan dört kişilik ekip, Rektör Namık Ak ile tanışarak kendisine projelerinden bahsettiler. Rektör Namık Ak’a okullarında çıkardıkları ‘Zevahir’ isimli dergilerini takdim eden öğrenciler dergi hakkında Rektör Namık Ak’a bilgi verdiler.

Rektör Namık Ak ise öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendileriyle bir süre sohbet etti. Ziyaret, Rektör Namık Ak’ın öğrencilere eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dilemesinin ardından sona erdi.