REKTÖR PROF. DR. NAMIK AK'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Helvacızade Gıda İlaç Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ile Bürotime Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tosunoğlu'nu makamında kabul etti.

Rektör Namık Ak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Tahir Büyükhelvacıgil ve Mehmet Tosunoğlu, KMÜ rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Namık Ak'a yeni görevinde başarılar dilediler.

Rektör Namık Ak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tahir Büyükhelvacıgil ve Mehmet Tosunoğlu ile bölgedeki katma değeri yüksek çalışmalar ve üniversite-sanayi iş birliği çerçevesinde yapılabilecek projeler üzerine bir süre sohbet ettiler.

Ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.