KMÜ VE OSB YÖNETİMİ BİR ARAYA GELDİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Prof. Dr. Namık Ak, Karaman Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi ile bir araya geldi.

KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ertekin ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ziyaeddin Kırboğa'nın da eşlik ettiği görüşmede üniversite ve sanayi iş birliği üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Üniversite yönetiminin yanı sıra Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın, İŞGEM Müdürü Ali Kantürk ve OSB Yönetim Kurulu Üyelerinin de yer aldığı görüşmede Karaman sanayisinin mevcut durumu ve Karaman Teknopark'a ilişkin güncel gelişmeler ele alındı.

Toplantıda üniversite-sanayi iş birliğinin daha da güçlendirilmesi ve sanayinin potansiyeli ile üniversitenin altyapısının bir arada değerlendirilmesi vurgusu yapılırken bölgesel kalkınma odaklı büyüme üzerine de görüş birliğine varıldı.

Toplantı, gelecek döneme ilişkin yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.