BİLGE TÜRK EĞİTİM KÜLTÜR VAKFI'NDAN REKTÖR NAMIK AK’A ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Bilge Türk Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Güngör Azim Tuna ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Önder Kutlu'yu makamında kabul etti.

Ziyarette Bilge Türk Eğitim Kültür Vakfı Başkanı ve Merkez Valisi Güngör Azim Tuna ile  Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Önder Kutlu, Rektör Prof. Dr. Namık Ak ile sivil toplum kuruluşları ve üniversiteler arasındaki iş birliği üzerine bir süre sohbet etti.

KMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Muşmal ve Prof. Dr. Murat Ertekin’in yanı sıra KMÜ Rektör Danışmanı ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Sefa Usta ile KMÜ Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Öğr. Gör. İsmail Kıraç’ın da yer aldığı ziyarette eğitim-öğretim faaliyetleri, sosyal ve kültürel projeler, uluslararasılaşma çalışmaları ve uluslararası öğrencilerin durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret, iyi dilek temennileri ve hediye takdimlerinin ardından sona erdi.