KMÜ 2011 FAALİYET RAPORU YAYINLANDI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 78       27.04.2012

5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 41. maddesine istinaden hazırlanan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin 2011 yılı İdare Faaliyet Raporu üniversitenin internet sayfasında yayınlandı.

Üniversitenin 2011 yılındaki faaliyet sonuçlarını tüm yönleriyle açıklayan rapor, mali saydamlık ve hesap verme sorumluluğunu sağlamak amacıyla doğru, güvenilir, önyargısız ve tarafsız bilgiler kullanılarak hazırlandı. Raporda; ilgili tarafların ve kamuoyunun bilgi sahibi olmasını sağlamak üzere açık, anlaşılır, sade bir dil kullanıldı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 2011 yılı İdare Faaliyet Raporu; genel bilgiler, amaç ve hedefler, faaliyetlere ilişkin bilgi ve değerlendirmeler,  kurumsal kabiliyet ve kapasitenin değerlendirilmesi, öneri ve tedbirler, iç kontrol güvence beyanı ile mali hizmetler birim yöneticisinin beyanı olmak üzere toplam yedi bölümden oluşuyor.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 2011 yılı İdare Faaliyet Raporuna www.kmu.edu.tr adresinden ulaşılabiliyor.