ÖĞRETMENLERDEN ANLAMLI 15 TEMMUZ YOLCULUĞU

Konya'nın Hocacihan semtinde öğretmenlik yapan Hakan Arıkan, Alper Can ve Ahmet Karpuz, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" kapsamında Konya'dan Karaman'a bisiklet sürdüler.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak'ı makamında ziyaret eden Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu öğretmenleri Hakan Arıkan ve Alper Can ile Öztekinler Meslek Lisesi öğretmeni Ahmet Karpuz, Rektör Prof. Dr. Namık Ak ve KMÜ ailesinin "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü"nü kutladılar.

Öğretmenleri makamında ağırlayan Rektör Namık Ak, böylesi anlamlı bir günde gerçekleştirdikleri bisiklet sürüşü için kendilerini tebrik etti ve duyarlı öğretmenler sayesinde Türk milletinin vatan hainlerine karşı asla gözünün arkada kalmayacağını belirtti. Öğretmenler ise hassasiyetinden dolayı Rektör Namık Ak'a teşekkür ederek kendisi de Hocacihan İlkokulu mezunu olan Rektör Namık Ak'ı okullarına davet ettiler.

Ziyaretin ardından öğretmenler Hakan Arıkan, Alper Can ve Ahmet Karpuz, Rektör Namık Ak tarafından Karaman'ın Kazım Karabekir ilçesindeki 15 Temmuz Şehidi Muhammed Yalçın'ın babaocağına uğurlandılar. Şehitlikteki kabir ziyareti ve şehit ailesiyle görüşmelerinin ardından öğretmenler Arıkan, Can ve Karpuz'un yolculuğu Konya Hocacihan'da son buldu.