ÜNİVERSİTELİLER GRUP TUANA İLE EĞLENDİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 83                04.05.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde öğrenciler, Bilinçli Gençler ve Kariyer Topluluğunun ortaklaşa düzenlediği Grup Tuana konseriyle eğlendiler.

İİBF Yunus Emre Konferans Salonunda gerçekleşen konserde gençler geçmişten günümüze popüler müziğin sevilen şarkılarını seslendiren Grup Tuana ile gönüllerince eğlendiler.

Bilinçli Gençler Topluluğu Başkanı Mehmet Kaplan, final sınavları öncesi arkadaşlarını motive etmek için bu organizasyonu düzenlediklerini söyleyerek “Arkadaşlarımızla müzik dinletilerinde bir araya gelmek bizi mutlu ediyor, müziğin rahatlatıcı etkisiyle sınav öncesi stres atıyoruz.” dedi.

Kariyer Topluluğu Başkanı Erol Tunçay da bu tür etkinliklerin devamının geleceğini vurgulayarak, emeği geçen herkese teşekkür etti.

KMÜ’lü gençler konser boyunca Grup Tuana’nın söylediği şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek, keyifli bir akşam yaşadılar.