KARAMAN ESKİ MİLLETVEKİLİ AV. AKGÜN’DEN REKTÖR NAMIK AK’A NEZAKET ZİYARETİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Karaman Eski Milletvekili Av. Mevlüt Akgün’ü makamında ağırladı.

Av. Mevlüt Akgün gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde KMÜ'nün Karaman için öneminden bahsederek Karaman’ın sahip olduğu değerlerin korunması, keşfedilmemiş maddi ve manevi zenginliklerinin açığa çıkarılması ve tanıtılmasında üniversitenin üstlendiği sorumluluğa vurgu yaptı.

Rektör Namık Ak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Karaman’ın sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan gelişimi için üniversitenin her türlü çalışmada yer alacağını belirtti ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi olarak gerçekleştirmeyi planladıkları projelerden söz etti.

Ziyaret, Rektör Namık Ak ve Karaman Eski Milletvekili Av. Mevlüt Akgün’ün bir süre sohbet etmesinin ardından iyi dilek temennileri ile sona erdi.