KMÜ 5. BAHAR ŞÖLENİ STAND BAŞVURULARI BAŞLADI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 85       08.05.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) Bahar Şöleni etkinliklerine sayılı günler kaldı. Tiyatrolar, sergiler, Karaman Koyunu güzellik yarışması, müzik, spor karşılaşmaları, oyunlar ve kültürel etkinliklerle birlikte eğlencenin doyasıya yaşanacağı Bahar Şöleni, KMÜ’ye beşinci kez gelecek.

Bahar Şöleni, 21-22 Mayıs 2012 tarihleri arasında yapılacak. Şölen alanında yer alacak tanıtım ve çeşitli ürünlerin teşhir edileceği standlar için başvurular, 18 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar sürecek.

Stand başvuruları öğrenci toplulukları ve Karaman halkı tarafından yapılabiliyor. Giyim, yiyecek, içecek gibi her çeşit konuda hem tanıtım, hem de ürün teşhiri yapmak isteyenlerin, üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına başvuru yapmaları gerekiyor.

Az sayıda kalan teşhir standları, bu yıl da üniversiteli gençlerin neşesi ve coşkusuyla bir şölene dönüşecek ve tüm katılımcılara keyifli bir yaz başlangıcı sunacak.