YEMEN DOSTLUK VE DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN REKTÖR NAMIK AK'A ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Yemen Dostluk ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ahmed Aloqabi ve beraberindekileri ağırladı.

KMÜ Rektörlük makamında gerçekleşen ve İslami İlimler Fakültesi Dr. Ögr. Üyesi Nasseruddin Mazhari'nin tercüman olarak yer aldığı ziyarete KMÜ Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Öğr. Gör. İsmail Kıraç, Yemen Dostluk ve Dayanışma Derneği Müdürü ve Yemenli öğrenciler de katıldı.

Ziyarette Rektör Namık Ak ile Yemen Dostluk ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ahmed Aloqabi, KMÜ bünyesinde okuyan Yemenli öğrencilerin mevcut durumu ile yeni başlayacak öğrencilerin kabulü ve iki ülke arasında yapılacak eğitim-öğretim faaliyetleri üzerine bir süre sohbet etti.

Ziyaret, Yemen Dostluk ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Aloqabi ve beraberindeki heyetin, Rektör Namık Ak’a ilgisi ve nezaketi için teşekkür etmesi ve karşılıklı iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.