KARTAP HEYETİ REKTÖR NAMIK AK'I ZİYARET ETTİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Karaman Tanıtım Platformu (KARTAP) Başkanı Rıza Duru ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti

KARTAP Başkanı Rıza Duru ve Yönetim Kurulu Üyeleri, gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinde Rektör Namık Ak'a KARTAP'ın faaliyetleri hakkında bilgi vererek Platform’un gelecek döneme ilişkin projelerinden bahsettiler.

Rektör Namık Ak ise KARTAP'ın yapmış olduğu çalışmaların Karaman'ın sosyal, kültürel ve tarihi mirasının yanı sıra doğal güzelliklerinin de tanıtımı için büyük bir önem taşıdığını belirterek Başkan Rıza Duru ile Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Namık Ak aynı zamanda KMÜ ve KARTAP arasında işbirliği protokolü yapılmasının önemli olduğunun altını çizerek Karaman'ın tanıtımı için yapılacak tüm kültürel ve sosyal faaliyetlerde üniversitenin KARTAP'a her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Ziyaret, Rektör Namık Ak ve KARTAP heyetinin bir süre sohbet etmesinin ardından sona erdi.