REKTÖR NAMIK AK AÇILIŞ TÖRENLERİNE KATILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Kazımkarabekir ilçesinde düzenlenen bir dizi açılış törenine katıldı.

Açılış törenlerine Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, AK Parti Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, il protokolü ve davetliler katıldı.

İlk olarak Kazımkarabekir Kaymakamlığını ziyaret eden protokol üyeleri daha sonra aynı bina içerisinde bulunan ve yeni tasarımı ile hizmet vermeye başlayan Nüfus Müdürlüğünü de gezerek çalışanlarla sohbet etti. Kazımkarabekir Kaymakamlığından ayrılan protokol üyeleri daha sonra İlçe Müftülük Binası, 4-6 Yaş Kur'an Kursu ve Yunus Emre Gençlik Merkezinin açılışlarını yaparak binayı gezdiler.

Kur'an Kursu'ndaki minik öğrencilerle sohbet eden protokol üyelerinin bina etrafında incelemelerde bulunmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve edilen dualarla ilçedeki program sona erdi.