KMÜ PROJE TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİNDEN AZRA BİSKÜVİ'YE ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi (PTTO) tarafından üniversite-sanayi işbirliği kapsamında AZRA Bisküvi ’ye ziyaret gerçekleştirildi.

KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ertekin ve Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Selami Balcı’ya, koordinatör yardımcıları Doç. Dr. Murat Mayda, Doç. Dr. Hacer Azak ve Arş. Gör. Dr. Nuray Turan eşlik etti. Görüşmede AZRA Bisküvi Yönetim Kurulu Başkanı Mecit ÇELİK bulundu.

Ziyarette üniversite ve sanayi iş birliği üzerine fikir alışverişinde bulunulurken, görüşme Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi ile yapılabilecek işbirliklerine değinilmesinin ardından son buldu.