KMÜ REKTÖR YARDIMCILARI CANLI YAYINDA ÖĞRENCİLER İLE BULUŞUYOR

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) tarafından, öğrencilere yönelik tanıtım ve bilgilendirme amaçlı gerçekleştirilen canlı yayın programları devam ediyor.

Program yöneticisi Muhammet Ali Orak’ın hazırlayıp sunduğu canlı yayın programının bu haftaki konukları, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dursun Odabaş, Prof. Dr. Hüseyin Muşmal ve Prof. Dr. Murat Ertekin olacak.

1 Eylül Çarşamba günü saat 21:00'de yayınlanacak olan “BAŞLIYORUZ” isimli canlı yayında, program yöneticisi Muhammet Ali Orak, konuklara öğrencilerden gelen soruları yöneltecek.

Salgın sonrasında yüz yüze eğitim nasıl olacak? Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini tercih eden ve bu yıl ilk defa kayıt yaptıran öğrencileri neler bekliyor? gibi soruların yanıt bulacağı canlı yayın programında Karaman ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi hakkında da bilgiler verilecek.

Canlı yayın, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi resmi Youtube sayfası ve Facebook sayfasından yayınlanacak.

Canlı yayına şu linklerden ulaşabilirsiniz;

www.youtube.com/UniversiteKMU

www.facebook.com/UniversiteKMU