REKTÖR NAMIK AK, REKTÖR SEMİH AKTEKİN İLE GÖRÜŞTÜ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin'i makamında ziyaret etti.

KOP Bölgesi Teknoparklar Birliği (TEKNOKOP) protokolü imza töreni için Nevşehir'de bulunan KMÜ Rektörü Namık Ak, NEVÜ Rektörü Semih Aktekin'e de nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette, Rektör Semih Aktekin ile Rektör Namık Ak, KOP Bölgesinde bulunan Nevşehir ve Karaman'ın kültürel, sosyal ve ekonomik durumları ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi arasında gerçekleştirilebilecek ortak projeler hakkında görüştüler.

Ziyaret, Rektör Semih Aktekin ile Rektör Namık Ak'ın yeni eğitim-öğretim dönemine ilişkin bir süre sohbet etmesinin ardından iyi dilek temennileriyle sona erdi.