REKTÖR NAMIK AK'TAN TEKNOFEST EKİBİNE MORAL ZİYARETİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, TEKNOFEST 2021 Finali'nde üniversiteyi temsil edecek olan STARKİNG takımını ziyaret ederek yarışmada başarılar diledi.

Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü hocalarının ve öğrencilerinin oluşturduğu STARKİNG takımını çalışma yaptıkları laboratuvarda ziyaret eden Rektör Namık Ak, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Ahmet Kayabaşı, Doç. Dr. Selami Balcı, Arş. Gör. Muhammet Fatih Aslan, Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Bölümü yüksek lisans öğrencisi Mücahit Akar ve lisans öğrencileri Oğuzhan Göktaş, Mustafa Üren, Ömer Faruk Picak ve Abdurrahman Coşkun ile bir süre sohbet etti.

Rektör Namık Ak, detaylı tasarım aşamasını geçerek 21-26 Eylül tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan TEKNOFEST 2021 yarışmasında KMÜ'yü temsil edecek STARKİNG takımına yarışma öncesinde moral vererek takımı TEKNOFEST Finali'ne uğurladı.