REKTÖR NAMIK AK'TAN SGK, TKDK, BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ İLE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNE ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, ildeki kurum ve kuruluşları ziyaret ederek kurumlararası iş birliğini güçlendirecek görüşmeler gerçekleştiriyor.

Rektör Namık Ak ilk olarak Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Serdar Fındık'ı ziyaret ederek kurumun ildeki faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyarette, sosyal güvenlik politikaları ve her iki kurumun ortak çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunan Rektör Namık Ak ve İl Müdürü Serdar Fındık bir süre sohbet ettiler.

Rektör Namık Ak daha sonra Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Özgür Öztürk'ü ziyaret etti. Kurumun mevcut çalışmaları ve geleceğe dönük projeleri hakkında İl Koordinatörü Özgür Öztürk'ten bilgi alan Rektör Namık Ak, üniversitenin imkanları ile TKDK'nin hizmetlerinin ortak bir zeminde buluşturulmasının her iki kurum açısından büyük bir fayda sağlayacağının altını çizdi.

Rektör Namık Ak, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı'ya gerçekleştirdiği ziyarette ise üniversitenin akademik ve fiziki altyapısının yanı sıra bilimsel faaliyetleri, laboratuvar imkanları, patent çalışmaları ile Karaman'ın gelişimi için her türlü ortaklığa ve projeye açık olduğunu söyledi.

Rektör Namık Ak son olarak İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'ı ziyaret etti. İlköğretim Haftası Kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde Rektör Namık Ak, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'a yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi. Rektör Namık Ak ayrıca her iki kurumun gerçekleştirmiş olduğu ortak projeler hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ile değerlendirmelerde bulunarak yeni döneme ilişkin projelerle ilgili bir süre kendisiyle sohbet etti.