REKTÖR NAMIK AK, DÖHLER FABRİKA MÜDÜRÜ MUSTAFA TOPUZ İLE GÖRÜŞTÜ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Döhler Gıda Fabrika Müdürü Mustafa Topuz ve fabrika temsilcilerini makamında kabul etti.

Ziyarette KMÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü ve aynı zamanda Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr Oktay Talaz ile Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Ali Özcan'ın yanı sıra Döhler Gıda Fabrika Müdürü Mustafa Topuz ile İnsan Kaynakları CEO'su Ömür Coşar da yer aldı.

Ziyarette Rektör Namık Ak ve Döhler Gıda Sanayi A.Ş. yöneticileri üniversite sanayi iş birliğinin önemi üzerine değerlendirmede bulundular. KMÜ ve Döhler A.Ş. arasında eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra bilimsel araştırma ve analizlerin yapılmasını da öngören iş birliğini geliştirmek adına gerçekleştirilebilecek projeleri değerlendiren Rektör Namık Ak ve Döhler Gıda Sanayi A.Ş. yöneticileri bir süre sohbet ettiler.

Ziyaret, iyi dilek temennileri ile sona erdi.