REKTÖR NAMIK AK'TAN, NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ HASAN USLU'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu'yu ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Namık Ak, 05 Ekim 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Hasan Uslu'ya hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Namık Ak'a teşekkür eden Rektör Hasan Uslu ise üniversitenin gelişimi ve değişimi için tüm kurumlar ve üniversitelerle birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaret, Rektör Namık Ak ile Rektör Hasan Uslu'nun bir süre sohbet etmesinin ardından hediye takdimi ile sona erdi.