KMÜ ÖĞRENCİSİ MERHUM MELİH AZİZOĞLU DUALARLA ANILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi tarafından düzenlenen anma programına katıldı.

Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi merhum Melih Azizoğlu’nun ölüm yıldönümü hatırasına düzenlenen törene KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dursun Odabaş, Prof. Dr. Hüseyin Muşmal ve Prof. Dr. Murat Ertekin, fakülte personeli ve öğrenciler katıldı.

Anma töreni, Rektör Namık Ak'ın 2020 yılında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden KMÜ öğrencisi Melih Azizoğlu hatırasına yaptığı konuşma ile başladı. Rektör Namık Ak konuşmasında, “Geçtiğimiz yıl, öğrencimiz Melih Azizoğlu’nu elim bir trafik kazasında kaybetmiştik. Bugün ölüm yıldönümünde onu yâd etmek için bir aradayız. Öğrencimiz merhum Melih Azizoğlu’na Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.” dedi.

Program, Rektör Namık Ak'ın konuşmasının ardından Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri tarafından organize edilerek tamamlanan hatim duasının İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Duran Ali Yıldırım tarafından okunması ile devam etti.

Vefat yıldönümü merasimi, fakülte bahçesine merhum Melih Azizoğlu hatırasına çınar fidanı dikimi ve lokma dağıtılmasının ardından sona erdi.