KMÜ'DE 'TÜRK KÜLTÜR GECESİ' DÜZENLENDİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) bünyesinde faaliyet gösteren Dil ve Kültür Öğrenci Topluluğu tarafından 'Türk Kültür Gecesi' düzenlendi.

Halk Oyunları Öğrenci Topluluğu ile Müzik Öğrenci Topluluğunun katkılarıyla düzenlenen geceye Rektör Prof. Dr. Namık Ak, üniversite personeli, davetliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Yabancı uyruklu öğrencilere Türk kültürünü tanıtmak amacıyla düzenlenen program, Dil ve Kültür Öğrenci Topluluğu Başkanı Cem Güzel'in açılış konuşması ile başladı. Program daha sonra Halk Oyunları Öğrenci Topluluğu tarafından sergilenen yöresel danslarla devam etti.

Yöresel dans gösterisinin ardından ise Müzik Öğrenci Topluluğunun üyelerinden oluşan ekip sahne aldı. Muhammet Taşcı, Osama Alkohaly ve Emre Şahin'in yöresel türküleri seslendirildiği gecede topluluk üyeleri öğrencilere keyifli bir konser sundular.

Öğrencilerin halk oyunlarına ve konserde seslendirilen eserlere eşlik ettiği program, ikramların ardından sona erdi.