KMÜ'DE BİZ BİZE TİYATRO EKİBİ SAHNE ALDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Biz Bize Tiyatro Öğrenci Topluluğu tarafından 'Skeçhane' konulu tiyatro gösterisi düzenlendi.

KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonunda çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Biz Bize Tiyatro Öğrenci Topluluğu Başkanı Samet Şarlak'ın selamlama konuşması ile devam etti.

Topluluk Başkanı Samet Şarlak'ın katılımcılara ve destek verenlere teşekkür etmesinin ardından öğrenciler tarafından 'Baba Yarası', 'Aşk-ı Sanayi', '2+1' isimli oyunlar (skeçler) sahnelendi.

Büyük ilgi gören program, Bize Tiyatro Öğrenci Topluluğu solisti Ceyda Yurt'un müzik dinletisinin ardından onurluk takdimi ile sona erdi.