KMÜ’DE TİYATRO GÖSTERİSİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 114    21.05.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Sosyal Bilimler Lisesinin işbirliğiyle düzenlenen “İlk Yardım Son Yardım” adlı tiyatro oyunu, 5. Bahar Şöleni kapsamında izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından sergilenen oyun, bir hastanenin acil servisinde geçen traji-komik olayları gözler önüne serdi. 20 kişilik kadrosuyla dikkat çeken oyun, izleyicileri güldürürken aynı zamanda düşündürdü.

“İlk Yardım Son Yardım” adlı oyunda farklı karakterlere can veren oyuncular, yalnızlık, ilgisizlik ve insanı toplumdan soyutlayan olayları sorguladı. İlgiyle izlenen oyun, izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Asıl mesajın son bölümde verildiği oyun ”Neden ilk yardım hep son yardımdır?“ şeklindeki sorgulayıcı ifadeyle son buldu.