KMÜ ÖĞRENCİ KONSEYİ TEMSİLCİLERİNDEN REKTÖR NAMIK AK’A ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, KMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Halit Ataş ve konsey üyelerini makamında kabul etti.

Öğrenci Konseyi Başkanı Halit Ataş ve yönetim kurulu üyelerinin Rektör Namık Ak’ı ziyaretinde KMÜ Genel Sekreter Yardımcısı Muhammed Ali Orak da yer aldı.

Ziyarette Öğrenci Konseyi Başkanlığına yeni seçilen Halit Ataş, Rektör Namık Ak'a 2021-2022 eğitim öğretim yılı süresince öğrencilerin sorunlarının belirlenmesi ve çözüme kavuşturulması hususunda yapabilecek faaliyetlerden bahsetti.

Rektör Namık Ak ise üniversitenin sosyokültürel faaliyetlerinin sürdürülmesinde öğrenci konseyi çalışmalarının önemli olduğunu hatırlatarak öğrenci temsilcilerine başarılar diledi.

Ziyaret iyi, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.