KMÜ BAHAR ŞÖLENİ VOLEYBOL YARIŞMALARINDA FİNAL GÜNÜ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 115    21.05.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 5. bahar şöleninde voleybol turnuva maçları 21 Mayısta yapılan final müsabakalarıyla son buldu. Karşılaşmayı Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen de tribünden takip etti.

BESYO Spor Salonunda yapılan bayanlararası final maçında, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ile Kamil Özdağ Fen Fakültesi karşılaştı. Mücadeleli geçen maçın galibi İİBF bayan takımı oldu. İİBF bayan takımı ilk seti 25-8, ikinci seti 25-20, üçüncü seti ise 25-23’lük sayıyla aldı ve maçı 3-0 kazandı.

Final müsabakalarının bir diğer maçında Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ile İİBF erkek voleybol takımı karşılaştı. Başabaş bir mücadele sergileyen iki takımda, kazanan taraf BESYO erkek takımı oldu. BESYO erkek takımı setleri 25-10, 25-22 ve 25-23 sayıyla alarak maçı 3-0 galip tamamladı.

KMÜ bahar şenlikleri çerçevesinde düzenlenen voleybol turnuvasının son maçında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi MYO ve Genel Sekreterlik personeli karşılaştı.

KMÜ MYO ve Genel Sekreterlik arasında yapılan final maçında iki taraf da maçı kazanmaya çalışırken, üstün bir mücadele örneği sergiledi. Kazanan taraf ise 3-2’lik skorla Genel Sekreterlik personel takımı oldu. Ermenek MYO ile Güvenlik Birimi arasında yapılan Futsal final mücadelesinde kazanan taraf Güvenlik Birimi oldu.

Final müsabakalarının ardından kazanan takımlara kupaları 22 Mayıs günü saat 18.30 da düzenlenecek törenle verilecek.