KMÜ FUTSAL ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 117    22.05.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 5. bahar şöleni kapsamında düzenlenen salon futbolu turnuvasının şampiyonu belli oldu.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonunda yapılan karşılaşmada Kamil Özdağ Fen Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi personeli karşılaştı.

Çekişmeli geçen maçın ilk yarısını Kamil Özdağ Fen Fakültesi 2-0 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında iki takımın da üstün bir mücadele sergilediği karşılaşmada Mühendislik Fakültesi personel takımı, kazandığı 2 penaltı atışından da yararlanamadı.

Öğrencilerin de tribünden tezahüratlarıyla destek olduğu maçın galibi ise 4-2’lik skorla Kamil Özdağ Fen Fakültesi oldu. Kamil Özdağ Fen Fakültesi, aldığı bu galibiyetle turnuvanın şampiyonu oldu.

Öğrenciler arasında yapılan futsal müsabakalarında da, BESYO-1 ve BESYO-2 takımları karşılaştı. BESYO-2 takımı 6-10 skor ile maçın şampiyonluğunu kazandı.