CÜNEYT ERGÜN KMÜ'LÜ GENÇLERLE BULUŞTU

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 118        22.05.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 5. Bahar Şenlikleri kapsamında son dönemin parlayan yıldızı Cüneyt Ergün konser verdi.

22 Mayıs 2012 Salı günü saat 21.00’de başlayan konser KMÜ’lü gençlerin coşkulu katılımıyla geç saatlere kadar sürdü. Son günlerde “Bilinmeyen Saati Uygulaması” şarkısıyla büyük beğeni toplayan Cüneyt Ergün konsere katılan öğrencilere öğrenci duası yaptırarak yaklaşan final sınavları öncesi onları motive etti. Ergün’ün “Hiç kimse aşksız kalmasın” sözleri konsere katılanlardan büyük alkış topladı.

Hareketli ve yavaş şarkılarından oluşan repertuarı ile dikkat çeken Ergün’e konser sonunda Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Tükekci tarafından plaket takdim edildi.