KMÜ’DE YAŞLILIKLA İLGİLİ EN GÜZEL FOTOĞRAF SEÇİLDİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 117    22.05.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde “Yaşlılıkla İlgili En Güzel Fotoğraf” yarışması yapıldı. Oylama ile seçilen fotoğraf yarışmasında 874 kişi oy kullandı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Programının başlattığı yarışmaya, fotoğraf çekmeyi seven ve fotoğraf sanatı konusunda kendini geliştirmeyi hedefleyen 30 kişi katıldı. Çekilen fotoğraflar, bahar şöleni sergi alanında izleyicilerin beğenisine sunuldu.

21-22 Mayıs tarihlerinde Yunus Emre Yerleşkesinde yapılan 5. bahar şölenine katılan kişiler arasında 874 kişi fotoğraflara oy verdi. Oylama sonucunda 109 oy alan Öğretim Görevlisi Keriman Yıldız’ın çektiği fotoğraf, yaşlılığı en iyi ifade eden görüntü olarak belirlendi. Yaşlı Bakım Programı 1. sınıf 2. öğretim öğrencisi Fehmi Mustafa Kurşun ise 96 oy alarak ikinci oldu.

KMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Programında Öğretim Görevlisi Keriman Yıldız’ın çektiği fotoğraf, sergi alanında izleyiciler tarafından hayatın ilk ve son evreleri arasındaki koparılmayacak kadar güçlü bir bağı yansıttığı şeklinde yorumlanmıştı.