YAZAR HAYATİ İNANÇ KMÜ’DE SEVENLERİ İLE BULUŞTU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), Saray Holding SE-KA-SAR Vakfı katkıları ile düzenlenen “Yunus Emre, Yüksek Ahlak ve İnsan” konulu konferansa ev sahipliği yaptı.

Yazar Hayati İnanç’ın konuk olarak yer aldığı konferansa KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak ve eşi Mürşide Ak'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Saray Holding tanıtım videosunun gösterimi ile başlayan programın açış konuşmasını Saray Bisküvi Yöneticisi Mehmet Ertabak yaptı.

Açış konuşmasının ardından ise Yazar Hayati İnanç’ın “Yunus Emre, Yüksek Ahlak ve İnsan” konulu konferansına geçildi. Eğitici, bilgilendirici ve ders niteliğinde geçen konferansta Yazar Hayati İnanç, katılımcılara kendi yaşantısından örnekler sundu.

Katılımcıların keyifle dinlediği konferansın ardından Yazar Hayati İnanç’a hediye takdimi ile program sona erdi.